Verzending binnen Nederland is €15 Franco vanaf €1000.00 - 5% korting bij afhalen in de showroom in Oostvoorne.

Koivoer

Ons koivoer is al jaren bekend in de koi wereld en wordt door veel bekende koizaken verkocht onder eigen label. Kwalitatief gezien doet het niet onder voor de bekende merken in Nederland zoals Hikari, Takazumi, Medicarp ect. Ons voer is namelijk ontwikkeld door Japanse experts met ruim 100 jaar ervaring, dus wij garanderen een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. We laten het voer in Europa volgens de originele ingredienten maken. Op deze manier kunnen wij altijd snel leveren en blijft de kwailiteit gewaarborgd. 

Wij kunnen veel van onze voeren, op speciale bestelling, ook in andere korrelgroottes leveren, 
vraag naar de mogelijkheden!!

Indien u meer informatie of als u samples wilt ontvangen stuur ons dan een bericht naar info@kpibv.nl

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Duo Plus 6.0 MM 15KG
  Duo Plus is een speciaal, zelf ontwikkeld, koivoer dat zorgt voor een mooie body en een goede kleurontwikkeling. Dit voer kan dagelijks worden gevoerd en zorgt voor een betere groei en een voorspelbare conditie zonder voor vetopstapeling te zorgen. Bovendien kan men Duo Plus al vanaf lagere tem..
  Duo Plus is een speciaal, zelf ontwikkeld, koivoer dat zorgt vo...
 • Grow 3.0 MM 15KG
  Grow 3.0MM is een complete drijvende grower met een hoog eiwitgehalte voor een goede groei. Vooral op jonge leeftijd kan de groeipotentie goed worden benut met een eiwitrijk voer zoals onze Grow 3.0 MM. De juiste eiwit/vet verhouding geeft niet alleen een goede groei en spierontwikkeling m..
  Grow 3.0MM is een complete drijvende grower met een hoog eiwitg...
 • Grow 4.5 MM 15KG
  Grow 4.5MM is een complete drijvende grower met een hoog eiwitgehalte voor een goede groei. Vooral op jonge leeftijd kan de groeipotentie goed worden benut met een eiwitrijk voer zoals onze Grow 4.5 MM. De juiste eiwit/vet verhouding geeft niet alleen een goede groei en spierontwikkeling m..
  Grow 4.5MM is een complete drijvende grower met een hoog eiwitg...
 • Grow 6.0 MM 15KG (NIEUWE FORMULE!)
  Grow 6.0MM is een complete drijvende grower met een hoog eiwitgehalte voor een goede groei. Vooral op jonge leeftijd kan de groeipotentie goed worden benut met een eiwitrijk voer zoals onze Grow 6.0MM. De juiste eiwit/vet verhouding geeft niet alleen een goede groei en spierontwikkeling maar he..
  Grow 6.0MM is een complete drijvende grower met een hoog eiwitg...
 • Growth Zinkend 4.5 MM 25KG
  Growth Zinkend is een zinkend voer dat een lagere eiwit gehalte heeft dan onze normale drijvende Growth, mede hierdoor kan het al gevoerd worden vanaf lagere water temperaturen. Zinkend voer heeft als voordeel dat het in alle rust en zonder voedselnijd optimaal kan worden gegeten. Op deze manier kri..
  Growth Zinkend is een zinkend voer dat een lagere eiwit gehalte...
 • Koivoer Mix Rood/Groen/Wit 3.0 MM 15KG (alleen op bestelling)
  Koivoer Mix Rood/Groen/Wit 3.0 MM is een mix van de volgende 3 voeren: Rood Rood heeft rode, ronde korrels met een enorm drijvend vermogen die een hoogwaardig basisvoeder vormen voor alle karperachtigen (o.a. koi, karper, goudwinde, goudvis). In deze korrel worden natuur..
  Koivoer Mix Rood/Groen/Wit 3.0 MM is een mix van de v...
 • Koivoer Mix Rood/Groen/Wit 4.5 MM 15KG (alleen op bestelling)
  Koivoer Mix Rood/Groen/Wit 4.5 MM is een mix van de volgende 3 voeren: Rood Rood heeft rode, ronde korrels met een enorm drijvend vermogen die een hoogwaardig basisvoeder vormen voor alle karperachtigen (o.a. koi, karper, goudwinde, goudvis). In deze korrel worden natuurlijke..
  Koivoer Mix Rood/Groen/Wit 4.5 MM is een mix van de volgen...
 • Koivoer Mix Rood/Groen/Wit 6.0 MM 15KG (alleen op bestelling)
  Koivoer Mix Rood/Groen/Wit 6.0 MM is een mix van de volgende 3 voeren: Rood Rood heeft zijn rode, ronde korrels met een enorm drijvend vermogen die een hoogwaardig basisvoeder vormen voor alle karperachtigen (o.a. koi, karper, goudwinde, goudvis). In deze korrel worden natuurlijke gron..
  Koivoer Mix Rood/Groen/Wit 6.0 MM is een mix van de volgende 3 ...
 • Super Growth + Visolie 5.8 MM 15KG
  Growth + Visolie is speciaal ontwikkeld voor onze kwekers, het heeft een extra hoog percentage visolie wat een positieve werking heeft op de darmflora van de Koi. Visolie bevat namelijk essentiële aminozuren/vetzuren (bv. Omega-3) en vitaminen. Growth + Visolie 5.8MM is een uitgebalanceerd..
  Growth + Visolie is speciaal ontwikkeld voor onze kwekers, het ...
 • Super Growth 5.8 MM 15KG
  Onze Super Growth heeft een unieke, zelf ontwikkelde, samenstelling dat uitermate geschikt is voor de opgroeiende Koi. De grote mate van opname en vertering van het voer zorgt voor verbeterde groeiresultaten. De ingrediënten  zijn door de jaren heen geperfectioneerd  voor optimale opn..
  Onze Super Growth heeft een unieke, zelf ontwikkelde, samenstel...
 • All Season Plus 4.8 MM 15KG
  All Season Plus  is een nieuw ontwikkeld voer dat we met veel succes hebben geïntroduceerd. Het voer kan al met lage temperaturen worden gevoerd en is daarmee een uitstekend voorjaars, zomer en najaarsvoer. De Plus betekent dat we extra vitaminen en mineralen hebben toegevoegd zodat het oo..
  All Season Plus  is een nieuw ontwikkeld voer dat we met v...
 • Economy 4.5 MM 15KG
  Onze Economy voer is een nieuw ontwikkeld voer dat we tegen een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden. Het voer kan al met lage temperaturen worden gevoerd, al vanaf 10° Celsius water temperatuur. Bevat o.a de volgende ingrediënten: Ruwe Eiwit 32% Ruwe Ve..
  Onze Economy voer is een nieuw ontwikkeld voer dat we tege...
 • Winter 5.8 MM 15KG
  Onze Winter koivoer is geschikt voor zowel koi als andere siervissen voor in het (evt ook kouder voorjaar) najaar en winter als de water temperaturen lager zijn. Het grote voordeel van het (matig) doorvoeren van de koi in de najaar en winter is dat de koi dan niet al hun in de zomer opgebouwde ve..
  Onze Winter koivoer is geschikt voor zowel koi als andere sierv...
 • Super Color 5.8 MM 15KG
  Onze Super Color is een specifiek voer verrijkt met een hoog percentage Spirulina. Dit zorgt ervoor dat de kleuren van uw Koi helderder, dieper en intenser worden. Bovendien ondersteunt het de gezondheid van de Koi. De ingrediënten  zijn door de jaren heen geperfectioneerd  voor optim..
  Onze Super Color is een specifiek voer verrijkt met een ho...
 • Health Plus 5.8 MM 15KG
  Health Plus is een van onze topvoeren, dit voer heeft een positieve werking op het immuunsysteem van de Koi, zodat deze beter bestand is tegen ziektes. Het voer bevat o.a. Biergist en Macrogard (sterk gezuiverde Beta-1,3/1,6- glucanen), wat al jaren bekend staat om zijn goede eigenschappen. Daarnaas..
  Health Plus is een van onze topvoeren, dit voer heeft een posit...
 • Supreme 5.8 MM 15KG
  Supreme is onze absolute topvoer en echt voor de Koi liefhebber die alleen voor het hoogste kwaliteit voer wil gaan. Dit voer bevordert de groei en kleur op een 100% natuurlijke wijze, voornamelijk door Paprika, Bloedplasma, Biergist en zeer hoog percentage Vismeel en Krillmeel. De resultaten zijn v..
  Supreme is onze absolute topvoer en echt voor de Koi liefhebber...
 • Supreme Plus 5.8 MM 15KG (NEW)
  Supreme Plus is een nieuwe mix van onze Supreme, Health Plus en Super Growth. Wij verkochten deze mix al langer in emmers maar we hebben er nu 1 korrel van gemaakt vanwege de grote vraag naar deze mix. Na lang testen hebben we een perfecte balans gevonden voor kleur, groei en gezondheid op een 10..
  Supreme Plus is een nieuwe mix van onze Supreme, Health Plus en...
 • All Season Zinkend 6.0 MM 25KG
  All Season Zinkend is een licht verteerbaar voer, dat het hele jaar door gevoerd kan worden, dus ook in de winter. Omdat dit voer uiterst licht verteerbaar is, zorgt het voor verbeterde doorstroming in de ingewanden van de Koi. Dit verkleint de kans op opstoppingen (obstipatie) en inf..
  All Season Zinkend is een licht verteerbaar voer, dat...